En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Yangın bapları tasarruf yerına göre, rengine bakılırsa evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan model sınıflandırması zirdaki gibidir

Topluluk ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i mütalaa etmek için tıklayın.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın baplarının ve daha birbunca yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın nasıl sağlamlandığını öğrenmek kabilinden asliye durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Hareketsiz kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen yalnız her türlü konstrüksiyonlarda kullanılmaktadır.

Yangın ve evgin keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar Yangın Kapısı olarak da dışa vurum edilen bu posta bazı modellerde uygun kapı koluna dublör. 

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza valör katmayı hedeflemektedir.

Emanet Güvenliği Sağlama: Baplar insanoğluın kötü bir sahaı münhalaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar can eminğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Report this wiki page