Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek prosedür adımları ekseriya şunları dâhilerir:

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın kapıları üzere yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, tehlikee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal eylemek ve montajını inşa etmek binaların yangından korunması midein elzemdir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve esrarın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Projeye en müsait Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda Yangın Merdiveni Kapısı dâhilen itilerek hariçarı sadık kolayca oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak zirda mekân meydan illere ihtimam vermekteyiz.

; bir yangın esnasında bina içindeki Yangın Çıkış Kapısı kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, natürel afet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler boşluk önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sertifikalar: yangın kapısı Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page